A Famíliatészta Kft.-nél mindent megteszünk, hogy lehetőségeinkhez mérten adományainkkal évről évre támogatást nyújtsunk.

A Famíliatészta Kft. is részt vett a Lurdy Házban megtartott BNI Nemzetközi Networking Héten mint kiállító. A BNI az ország legnagyobb független vállalkozói klubja, melynek célja, hogy baráti légkörben lehetővé tegye az üzleti kapcsolatépítést és a vállalatok közötti együttműködéseket segítse.

A Famíliatészta Kft.-nél mindig is nyitottak voltunk a digitális fejlődésre hiszen tudjuk, hogy a mai modern világban mennyire fontos a megfelelő infokommunikációs eszközök és megoldások használata.

A tavalyi évben már 3. alkalommal csatlakoztunk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által indított Adománykonvojhoz, hiszen fontosnak tarjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten minél több ember figyelmét hívjuk föl az éhezés elleni küzdelem fontosságára.

Az idén is csatlakoztunk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által indított XI. Adománykonvojhoz.