Kosár tartalma:
0 db Termék | 0 Ft
Kosár megtekintése

A Famíliatészta Kft. is részt vett a Lurdy Házban megtartott BNI Nemzetközi Networking Héten mint kiállító. A BNI az ország legnagyobb független vállalkozói klubja, melynek célja, hogy baráti légkörben lehetővé tegye az üzleti kapcsolatépítést és a vállalatok közötti együttműködéseket segítse.

Termékeink népszerűsítése érdekében és a további értékesítési lehetőség kiaknázása miatt fontosnak tartottuk, hogy a Famíliatészta is ott legyen ezen a neves konferencián.

 

A networking körasztalos beszélgetéseknél sikerült megalapoznunk új üzleti kapcsolatokat, és számos más vállalkozás vezetőitől hallhattunk hasznos tanácsokat. A konferencián kiállított standunknál a résztvevők megtekinthették a termékkínálatunkat és tésztáinkkal kapcsolatos információs anyagot kaphattak.

 

A Networking Konferencia keretében sikeres üzletemberek izgalmas előadásait is meghallgathattuk. Avidor András a BNI Magyarország és BNI Szlovákia igazgatója, a networking szerepéről és a szupervállalatok növekedési sikermutatójáról beszélt. Azurák Csaba pedig az üzleti kapcsolatokban elengedhetetlen hitelességről és bizalomról tartott előadást a résztvevőknek.

 

  • networking-konferencia-1
  • networking-konferencia-2
  • networking-konferencia-3

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!
Töltés...