Kosár tartalma:
0 db Termék | 0 Ft
Kosár megtekintése

A Famíliatészta Kft.-nél mindig is nyitottak voltunk a digitális fejlődésre hiszen tudjuk, hogy a mai modern világban mennyire fontos a megfelelő infokommunikációs eszközök és megoldások használata.

Kulcsfontosságúnak tartjuk a technológiánk állandó korszerűsítését, informatikai képességeink továbbfejlesztését és innovatív folyamatok adaptálását cégünk működésébe. Úgy gondoljuk ez mind elengedhetetlen ahhoz, hogy tovább tudjuk növelni hatékonyságunkat, versenyképességünket és, hogy kiváló minőségű terméket tudjunk nyújtani vásárlóinknak. Ezért csatlakoztunk a Modern Vállalkozások Program – Vállalkozz digitálisan! elnevezésű projekthez.

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az Informatika a Társadalomért Egyesület és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által létrehozott projekt célja, hogy a csatlakozott vállalkozások megismerjék a legújabb fejlesztésű informatikai eszközöket és módszereket. A program részeseként lehetőségünk van számos vállalatirányítási rendszert és hardvert kedvezményesen beszerezni, részt venni a megyei és járási szinten is elérhető rendezvénysorozatokon, valamint a program tanácsadói hálózatát és elektronikus tudástárát igénybe venni.

 

Termékeink már kaphatóak online a Famíliatészta webáruházban, de elengedhetetlennek tartjuk, hogy vállalkozásunk digitalizációja folytatódjon. Büszkék vagyunk arra, hogy a Famíliatészta Kft.-nél folyamatosan lépést tartunk a technológiai fejlődésekkel és mindig keressük a korszerű informatikai megoldásokat.

 

digitalisan felkeszult

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!
Töltés...