• 2 személyre
  • Olasz
  • saláta
Tegyünk föl vizet forrni a tésztának. A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, sózzuk, borsozzuk. Majd egy serpenyőben, forró olívaolajon pirítsuk meg.

  • 4 személyre
  • Magyar
  • csőben sült
Főzzük meg a brokkolit enyhén sós, lobogó vízben. Majd szűrjük le, és azonnal öblítsük le hideg vízzel. Tegyünk föl enyhén sós vizet forrni a tésztának. Pirítsuk meg a finomra vágott hagymát és fokhagymát 2 evőkanál olívaolajon.

  • 2-3 személyre
  • Olasz
  • saláta
A tésztát főzzük meg bő, enyhén sós forró vízben 10-11 perc alatt. Majd szűrjük le és hűtsük le. Közben a zöldbabot engedjük fel, majd főzzük meg pár perc alatt enyhén sós vízben. A krumplit szintén főzzük meg, majd hűtsük le és daraboljuk fel.

A tésztát főzzük meg enyhén sózott bő, forró vízben, majd alaposan szűrjük le. Eközben tisztítsuk meg a gombát és vágjuk cikkekre. Egy serpenyőben egy evőkanál forró olíva olajon pirítsuk meg.

  • 4 személyre
  • Magyar
  • desszert

A csomag réteslapot négy részre osztjuk el, téglalap alakúra hajtjuk össze, kevés felhevített étolajban mindkét oldalát ropogósra sütjük, lecsorgatjuk és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük, porcukorral és reszelt citromhéjjal ízesítjük, majd hozzákeverjük...

  • 4 személyre
  • Magyar
  • desszert

A túrót áttörjük, tojássárgát, olvasztott vajat, tejfölt, vaníliáscukrot és apró kockára darabolt őszibarackot keverünk hozzá és cukorral kemény habbá vert tojásfehérjével óvatosan összekeverjük. Rumban áztatott mazsolát hozzáadjuk.