• 4 személyre
  • Magyar
  • húsételek

A csíkokra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, majd zsírjában a finomra darabolt vöröshagymát megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kockázott pulyka felsőcomb filét, kifehéredésig pirítjuk, ízesítjük. Beletesszük a kockázott sárgarépát...

  • 4 személyre
  • Magyar
  • húsételek

A vadnyúlgerincet lefilézzük és lehártyázzuk, majd megtűzdeljük füstölt szalonnával és fokhagymával. Ízesítjük, és a teavajban elősütjük. A visszamaradt zsiradékban belehelyezzük a csíkokra darabolt zöldségeket, fűszerezzük, megpirítjuk, vízzel felengedjük és beletesszük az elősütött...

  • 4 személyre
  • Magyar
  • halas

Étolajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, majd belehelyezzük az apró kockára darabolt TV paprikát és a hámozott kockázott paradicsomot. Fűszerpaprikával megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, kiforraljuk és beletesszük az ízesített harcsaszeleteket...

  • 4 személyre
  • Magyar
  • desszert

A margarint a kétféle cukorral és a tojásokkal habosra keverjük, sütőporral elkevert lisztet két dl tejjel felváltva beledolgozzuk. Hozzáadjuk a vajban megpirított és a megmaradt forró tejjel felengedett, megpárolt, kihűlt Vitele tarhonyát. A felkockázott almát...

  • 4 személyre
  • Magyar
  • húsételek

A szarvasgerinc filét a füstölt szalonnacsíkokkal megspékeljük, ízesítjük és roséra megsütjük. A felolvasztott vajban finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztunk, belehelyezzük a rókagombát és a vargányagombát, fűszerezzük, vörösborral felöntjük és kiforraljuk...

  • 4 személyre
  • Francia
  • desszert

Lobogó forró sós vízben kifőzzük a Vitale fodros nagykocka tésztát, kihűtjük. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgájával a teavajat habosra kikeverjük, hozzáadjuk a főzött gesztenyét, a hámozott felkockázott narancsot és a kifőzött fodros nagykockatésztát és ízesítjük...