• 4 személyre
  • Olasz
  • húsételek

A zúzott fokhagymát, a joghurtot és a mézet összekeverjük és a felszeletelt pulykamell filét belehelyezzük és két óra hosszat pácoljuk, majd étolajban megsütjük. A vöröshagymát kockára daraboljuk, majd felhevített vajban fonnyasztjuk, majd hozzáadjuk...

  • 4 személyre
  • Magyar
  • desszert

A szélesmetéltet lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, étolajjal lefényezzük, megfelezzük. Az egyik feléhez hozzáadjuk a darált mákot, a porcukor felét, a két narancs levét és reszelt héját. A másik feléhez...

  • 4 személyre
  • Magyar
  • halas

A Vitale teljes kiőrlésű fodros nagykocka tésztát lobogó sós forró vízben kifőzzük, majd leszűrjük és étolajjal lefényezzük. Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, zsemlemorzsával meghintjük és egy réteg tésztát helyezünk rá. Erre vékonyra szeletelt vöröshagymát, karikára vágott TV paprikát, paradicsomot, fokhagymát és cukkinit helyezünk.

  • 4 személyre
  • Olasz
  • húsételek

A vadkacsamellet előkészítjük, fűszerezzük, bacon szalonnába tekerjük, majd vöröshagymás, birsalmás ágyra helyezzük és középmeleg sütőben készre sütjük. Kristálycukrot karamellizáljuk, majd ráhelyezzük a csíkokra vágott vöröskáposztát.

  • 4 személyre
  • Magyar
  • húsételek

A pulykamellet szeleteljük, klopfoljuk, ízesítjük és ráhelyezzük a megmosott aszalt gyümölcsöket. Henger alakúra formázzuk és betekerjük bacon szalonnába

  • 4 személyre
  • Magyar
  • húsételek

Az étolajon a Vitale tarhonyát aranysárgára lepirítjuk, majd lobogó forró vízzel felengedjük, ízesítjük, fűszerezzük, fedő alatt készre pároljuk. A füstölt szalonnát apró kockára daraboljuk, kipirítjuk, majd zsírjában a kockára szeletelt csirkemellet...