Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Birsalmás vadkacsmell fehérboros vöröskáposztával és fodros nagykockával

  • Olasz konyha
  • Húsételek

Hozzávalók 4 személyre:

  • 400 g Família Fodros Nagykocka
  • 80 dkg vadkacsamell
  • 40 dkg vöröskáposzta
  • 20 dkg birsalma
  • 10 dkg szeletelt bacon szalonna
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg teavaj
  • 1 dl Chardonnay fehérbor
  • 1 csokor majoranna
  • só, őrölt fehér bors, étolaj, kristálycukor

Elkészítés

  1. A vadkacsamellet előkészítjük, fűszerezzük, bacon szalonnába tekerjük, majd vöröshagymás, birsalmás ágyra helyezzük és középmeleg sütőben készre sütjük.
  2. Kristálycukrot karamellizáljuk, majd ráhelyezzük a csíkokra vágott vöröskáposztát.
  3. Fűszerezzük és a Chardonnay fehérborral felengedjük és készre pároljuk.
  4. Tálaláskor a külön kifőtt fodros nagykockát vajban pirított finomra vágott majorannával összekeverjük és melléhelyezzük a párolt káposztát, valamint a megsült vadkacsamellet a raguval együtt.

Rendeld meg!

400 g
759 Ft
 
db