Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Narancsos-gesztenyés fodros nagykocka szuflé

  • Francia konyha
  • Desszert

Hozzávalók 4 személyre:

  • 200 g Família fodros nagykocka
  • 20 dkg narancs
  • 20 dkg gesztenye
  • 10 dkg méz
  • 10 dkg teavaj
  • 6 db tojás
  • 5 dkg kristálycukor
  • 1 csomag vaníliáscukor

Elkészítés

  1. Lobogó forró sós vízben kifőzzük a Vitale fodros nagykocka tésztát, kihűtjük.
  2. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgájával a teavajat habosra kikeverjük, hozzáadjuk a főzött gesztenyét, a hámozott felkockázott narancsot és a kifőzött fodros nagykockatésztát és ízesítjük.
  3. A tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, óvatosan a masszához keverjük, majd kivajazott formába helyezzük és középmeleg sütőben megsütjük.

Rendeld meg!

400 g
759 Ft
 
db