Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Tésztasaláta ricottával, paradicsommal és bazsalikommal

  • Olasz konyha
  • Saláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 200 g Família 50%-kal szénhidrát csökkentett Light Fusilli
  • 1 doboz Szarvasi Ricotta 250 g
  • 160 g paradicsom
  • 15-20 szem magozott, zöld olívabogyó
  • 4 db aszalt paradicsom, olajban
  • 1 kis csokor friss bazsalikom
  • só, bors

Elkészítés

  1. Főzzük meg a tésztát bő, sós, lobogó vízben, majd hűtsük le hideg vízzel.
  2. Közben vágjuk kisebb darabokra, vagy szeletekre az olívabogyót. Csíkozzuk fel az aszalt paradicsomot és negyedeljük fel a friss paradicsomot.
  3. Keverjük össze az összetevőket. Tálaláskor szórjuk meg friss bazsalikom levelekkel. Tálalhatjuk bármilyen grillezett, vagy sült húsokhoz köretként.