Jércemell érmék fehérszőlős szarvacskával

Hozzávalók

  • 400 g Família 1 tojásos Economica szarvacska
  • 20 dkg jércemell filé
  • 10 dkg bacon szalonna
  • 10 dkg fehérszőlő
  • 10 dkg kápia paprika
  • 10 dkg póréhagyma
  • 1 dl must
  • só, őrölt fehér bors, étolaj, friss bazsalikom

Mennyiség: 4 személyre

Konyha: Magyar

Receptfajta: húsételek

Elkészítés

  1. A felhevített étolajban hirtelen megpirítjuk a csíkokra vágott bacon szalonnát és a jércemell filét.
  2. Ízesítjük, majd belehelyezzük a karikára szeletelt póréhagymát, a juliennre darabolt kápia paprikát és a kettévágott fehérszőlő szemeket.
  3. Ízesítjük és felöntjük a musttal. Tálaláskor a ragut a tányér közepére halmozzuk és a megfőzött Vitale szarvacskával körítjük.