Libamell carpaccio teljes kiőrlésű orsó tésztasalátával

Hozzávalók

  • 200 g Família teljes kiőrlésű orsó
  • 2 db libamell
  • 10 dkg koktélparadicsom
  • 10 dkg kígyóuborka
  • 10 dkg újhagyma
  • 10 dkg gyöngyhagyma
  • 10 dkg jégsaláta
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg fokhagyma
  • 5 dkg madársaláta
  • 5 dkg lilahagyma
  • 1 db kaliforniai sárga paprika
  • 1 dl étolaj
  • 1 dl majonéz
  • 1 csomag petrezselyemzöld
  • mustár, balzsamecet
  • őrölt fehérbors, só

Mennyiség: 4 személyre

Konyha: Olasz

Receptfajta: húsételek

Elkészítés

  1. A libamellet előkészítjük, beírrdaljuk, fűszerezzük és hirtelen elősütjük.
  2. Vöröshagymával, fokhagymával együtt a tepsibe helyezzük, olajjal meglocsoljuk, közép meleg sütőben roséra sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni, majd hajszálvékonyra szeleteljük, marinádozzuk.
  3. A koktélparadicsomot kettévágjuk, majd hozzáadjuk a kockára darabolt kígyóuborkát, kaliforniai sárga paprikát, és a lilahagymát, majd beletesszük a karikázott újhagymát és az egész gyöngyhagymaszemeket, a tépett jégsalátát és a madársalátát. Ízesítjük, fűszerezzük.
  4. A kifőtt VITALE teljes kiőrlésű orsó tésztát jól kihűtjük, ízesített majonézzel összekeverjük. Tálaláskor a tésztasalátára helyezzük a fűszerezett pácolt zöldségeket és a felszeletelt libamell carpacciot.