Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Sült paradicsomleves eperlevéllel és mozzarellával

  • Olasz konyha
  • Vegetériánus

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 dkg Família 8 tojásos eperlevél tészta
  • 10 dkg Aranyfácán sűrített paradicsom
  • 10 dkg hámozott Lucullus paradicsom
  • 5 dkg szárított paradicsom
  • 10 dkg mini mozzarella
  • 1 db vöröshagyma
  • 10 dkg zellergumó
  • 10 dkg Angol zeller
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 ek. liszt
  • 2 dkg magkeverék
  • kristálycukor
  • friss bazsalikom

Elkészítés

  1. Olívaolajon megpirítjuk, a szárított paradicsomot majd hozzáadjuk a hámozott, kockára darabolt Lucullus paradicsomot, Aranyfácán sűrített paradicsomot. Ezt az egészet összepirítjuk és ízestjük, fűszerezzük majd hideg vízzel felengedjük.
  2. Hámozott egész vöröshagymát és a megtisztított zellergumót belehelyezzük.
  3. Míg a leves fő elkészítjük az olívás rántást. A felmelegített olíva olajban hirtelen megpirítjuk a lisztet és a finomra összetépett bazsalikom levelet. Hagyjuk kihűlni és hideg vízzel tejszín sűrűségűre kikeverjük és hozzáadva a leveshez és kiforraljuk.
  4. A magvakat serpenyőben szárazon megpirítjuk.
  5. Tálaláskor a levest előmelegített leveses csészébe helyezzük és hozzáadjuk a külön kifőzött Família eperlevél tésztát. A levest mozzarellával, pirított magvakkal és angol zellerrel együtt tálaljuk.

Rendeld meg!