Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Belevágtunk, mert tudtuk, hogy jó az, amit csinálunk!

Ahogy a régi tésztakészítők, úgy mi, a Famíliatészta Kft. is egy családi vállalkozásként indultunk 1992-ben, Békés megye szívében. A több száz éves magyar és dél-alföldi hagyományokat tiszteletben tartva, a legegyszerűbb gépekkel vágtunk neki a termelésnek.

Soha nem feledheted a múltat!

Mára Magyarország legszélesebb száraztészta kínálatával rendelkezünk, több, mint 40-féle termékünkkel, melyek közül vásárlóink legnagyobb kedvencei még mindig a 8 tojásos, házi jellegű száraztésztáink. Ez nem véletlen: az összetevők és a technológiai munkafolyamat is a hagyományokon alapulnak, így őrzik meg tésztáink a régi idők ízeit és formáit.

Tészták az innováció jegyében!

Persze nem ragadhatunk meg a múltban, hiszen a világ és így vásárlóink igényei is folyamatosan változnak. Ezt jól tudjuk mi és, így az innováció és újítás iránti vágyunk hívta életre teljes kiőrlésű durum és 50%-kal csökkentett szénhidráttartalmú Pasta del Futuro tésztáinkat. Az út, amit bejártunk nem volt könnyű, de tudjuk, hogy ez a helyes irány.

Nem a díjakért, hanem az elégedett vásárlókért tesszük. Számunkra ez az elismerés.

Azt, hogy a jó úton haladunk, mi sem jelzi jobban, mint az elmúlt évek során begyűjtött elismeréseink és díjaink. Azonban mi mégsem ezért törekszünk a legmagasabb minőségre, hanem mert vásárlóink ezt várják el tőlünk és mi értük dolgozunk nap mint nap.

Élelmiszerbiztonsági dokumentumok

Tekintse meg élelmiszerbiztonsági dokumentumainkat az alábbi gombokra kattintva.

Élelmiszerbiztonsági politika

FSSC tanúsítvány

ISO tanúsítvány