Baconos-hagymás vargabéles

  • Magyar konyha
  • Desszert

Hozzávalók 4 személyre:

  • 20 dkg  Família cérnametélt
  • 20 dkg bacon szalonna
  • 10 dkg fehérhagyma
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg juhtúró
  • 2 db tojás
  • 2 dl tejföl
  • 1 csomag réteslap
  • 1 csomag lestyán
  • só, őrölt feketebors, étolaj

Elkészítés

A bacon szalonnát csíkokra vágva kipirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott fehér– és vöröshagymát, ízesítjük, fűszerezzük, végül együtt pároljuk.

Megszórjuk finomra vágott lestyánnal és hozzákeverjük a juhtúrót, a külön kifőtt cérnametéltet, valamint a tojássárgáját.

A réteslapokat egyesével, étolajjal megkenjük, majd a Família cérnametéltes baconös tölteléket ráhelyezzük, rolád formára feltekerjük. Étolajjal a tetejét megkenjük, megszurkáljuk, majd előmelegített 160 fokos sütőben 40 percig sütjük.

Sütés után pihentetjük, szeleteljük és tálaláskor paprikás mártást kínálunk mellé.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!