Elkészítés
1. Tegyünk fel forrni vizet a tésztának. A csirkemellet vágjuk kisebb csíkokra, vagy kockákra. A megpucolt fokhagyma gerezdeket vágjuk vékony szeletekre.
2. Egy serpenyőben forrósítsunk fel olíva olajat és pirítsuk meg rajta a fokhagyma szeleteket.
3. Majd adjuk hozzá a csirkét és pirítsuk meg azt is. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Ezután Adjuk hozzá a mascarponét és a mustárt. Keverjük jól el, majd 2-3 percig forraljuk össze.
4. Közben vágjuk csíkokra az aszalt paradicsomot és adjuk a húshoz.
5. Mindeközben főzzük meg a tésztát 4-6 perc alatt, majd alaposan szűrjük le.
6. Keverjük a tésztát a raguhoz. Végül adjuk hozzá a fiatal spenótleveleket is, és jól forgassuk össze a tésztával.