Farsangi bőrös-boros kacsamell orsóval

  • Magyar konyha
  • Húsételek

Hozzávalók 4 személyre:

  • 400 g Família orsó
  • 1,20 kg kacsamell filé
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg kápia paprika
  • 10 dkg cukkini
  • 5 dkg bacon szalonna
  • 4 szál rozmaring
  • 1 db póréhagyma
  • 1 dl Kékfrankos rosé bor
  • só, őrölt fehér bors, étolaj

Elkészítés

  1. A kacsamell filét beirdaljuk, bőrös részével lefelé felhevített serpenyőben elősütjük, majd sütőben Kékfrankos roséval locsolgatva megsütjük.
  2. A bacon szalonnát kisütjük és a zsírjában finomra darabolt vöröshagymát fonnyasztunk.
  3. Hozzáadjuk a kockára szeletelt kápia paprikát és cukkinit, a karikázott póréhagymát, majd fűszerezzük.
  4. Tálaláskor a kifőtt Vitale orsó tésztát összekeverjük a raguval és ráhelyezzük a pihentetett, felszeletelt bőrös kacsamelleket.

Rendeld meg!

500 g
889 Ft
 
db

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!