+36 (30) 507 1570
info@familiateszta.hu
Mintabolt nyitvatartás: Hétfő - Péntek 10:00 - 15:00
Fiók létrehozás
Bejelentkezés
0
{[CMS.cart.total_count]}
Kosár:
{[CMS.cart.sum ? CMS.cart.sum : 0|money]}
Főoldal
Akciós termékek
Termékek
Valoryz termékek
Recepttár
Kapcsolat
Fiók létrehozás
Bejelentkezés
0
{[CMS.cart.total_count]}
Kosár:
{[CMS.cart.sum ? CMS.cart.sum : 0|money]}
Hírlevél feliratkozás
Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!
Feliratkozom
Az űrlap használatával Ön tudomásul veszi és elfogadja az
Adatkezelési tájékoztatónkat
.
Farsangi bőrös-boros kacsamell orsóval
Magyar konyha
Húsételek
Hozzávalók 4 személyre:
400 g Família orsó
1,20 kg kacsamell filé
10 dkg vöröshagyma
10 dkg kápia paprika
10 dkg cukkini
5 dkg bacon szalonna
4 szál rozmaring
1 db póréhagyma
1 dl Kékfrankos rosé bor
só, őrölt fehér bors, étolaj
Elkészítés
A kacsamell filét beirdaljuk, bőrös részével lefelé felhevített serpenyőben elősütjük, majd sütőben Kékfrankos roséval locsolgatva megsütjük.
A bacon szalonnát kisütjük és a zsírjában finomra darabolt vöröshagymát fonnyasztunk.
Hozzáadjuk a kockára szeletelt kápia paprikát és cukkinit, a karikázott póréhagymát, majd fűszerezzük.
Tálaláskor a kifőtt Vitale orsó tésztát összekeverjük a raguval és ráhelyezzük a pihentetett, felszeletelt bőrös kacsamelleket.
Rendeld meg!
Tovább
4 tojásos Orsó tészta
400 g
759 Ft
 
db
Kosárba