Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Húsos rakott zöldséges fodros nagykocka csőben sütve

  • Olasz konyha
  • Csőben sült

Hozzávalók 4 személyre:

  • 20 dkg Famíliatészta fodros nagykocka
  • 40 dkg darált sertéshús
  • 1 csomag újhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 db cukkini
  • 10 dkg paradicsom
  • 10 dkg csiperke gomba
  • 10 dkg sárgarépa
  • 10 dkg zöldborsó
  • 4 db tojás
  • 2 dl tejföl ( 20%)
  • 20 dkg Edami sajt
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fekete bors
  • friss kakukkfű

Elkészítés

  1. A megtisztított, felkarikázott sárgarépát, cukkinit és a cikkekre darabolt csiperkegombát, zöldborsót sós vízben félig megfőzzük, leszűrjük, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A fodros nagykocka tésztát lobogó sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és olajjal lefényezzük.
  3. Olívaolajban a karikára vágott újhagymát megfonnyasztjuk, majd ráhelyezzük a darált sertéshúst, ízesítünk, fűszerezünk és kevés vízzel felöntve megpároljuk.
  4. A sütőtepsit vajjal kikenjük , majd a főtt tészta 2/3 részét belehelyezzük, majd rátesszük a párolt sertéshúst és a zöldségeket befedjük a maradék főtt tésztával és leöntjük tojássárgájával kikevert ízesített tejföllel. Gazdagon megszórjuk reszelt Eidami sajttal és a tetejére felkarikázott paradicsomot és friss kakukkfüvet teszünk.
  5. 160 C fokos előmelegített sütőbe helyezve 20 perc alatt készre sütjük.

Rendeld meg!

400 g
759 Ft
 
db