Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Káposztás kocka kacsamell csíkokkal

  • Magyar konyha
  • Tészta
  • Elkészítési idő: kb. 45 perc

Hozzávalók 4 személyre:

  • 300g Família Fodros Nagykocka
  • 4 db kacsamell filé (kb. 400 g)
  • 500 g káposzta
  • olíva olaj
  • só, bors

Elkészítés

  1. Káposztát vágjuk nagyon vékony csíkokra, esetleg reszeljük le hagyományos módon.
  2. Forrósítsunk fel olíva olajat egy nagyobb serpenyőben, vagy lábosban. Adjuk hozzá a káposztát, majd kis lángon pároljuk puhára kb. fél óra alatt. Időnként keverjük meg.
  3. A kacsamellről vágjuk le a bőrét. Ezt tegyük el más felhasználásra. Majd vágjuk vékony csíkokra a húst. Forró olajon, egy serpenyőben pirítsuk meg a húst.
  4. A tésztát főzzük meg sós vízben a csomagolásán leírtak szerint, majd szűrjük le. Keverjük a kész tésztához a kacsamell csíkokkal együtt. Sózzuk és alaposan borsozzuk meg.

Rendeld meg!