Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

LIGHT Penne tésztasaláta mascarponéval, dióval és zöldségekkel

  • Magyar konyha
  • Saláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 250 g Família 50%-kal szénhidrát csökkentett LIGHT Penne
  • 1 doboz Szarvasi Mascarpone 250 g
  • 50 g zellerszár
  • 80 g dióbél
  • 1 db alma
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 160 g paradicsom
  • 1 kis csokor bazsalikomlevél
  • 1 ek. citromlé
  • só, bors

Elkészítés

  1. Főzzük meg a tésztát bő, sós vízben 10-11 perc alatt, majd szűrjük le és hűtsük ki hideg vízzel.
  2. Vágjuk vékonyra a lilahagymát, szeletekre a zellerszárat. Vágjuk darabokra az almát és a paradicsomot.
  3. Egy keverőtálban keverjük össze az összetevőket. Kicsit hagyjuk állni, majd tálaljuk. Tálaláskor szórjuk meg friss bazsalikom.

Rendeld meg!