Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

LIGHT Penne szárított paradicsommal és spárgával

  • Magyar konyha
  • Vegetáriánus

Hozzávalók 4 személyre:

  • 20 dkg 50%-kal szénhidrát csökkentett LIGHT Penne
  • 20 dkg spárga (zöld)
  • 5 dkg szárított paradicsom
  • 1 csomag újhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 db citrom
  • 2 dl paradicsomlé
  • 10 dkg fekete magozott olajbogyó
  • 10 dkg gouda sajt
  • 4 dkg fokhagyma
  • friss oregánó
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

  1. A felmelegített olívaolajban a karikára vágott újhagymát, fokhagymát a meghámozott és 4 cm hosszúra darabolt spárgát és a szárított paradicsomot belehelyezzük.
  2. Majd citromlével meglocsoljuk és összepároljuk.
  3. Ezután hozzáadjuk a paradicsomlét, kiforraljuk, majd a ragut ráhelyezzük a külön kifőzött LIGHT Penne tésztára.
  4. A tetejét megszórjuk gouda sajttal, fekete magozott olajbogyóval és friss tépett oregánóval.
  5. A LIGHT Penne elkészítése: Forrásban levő sós vízbe belehelyezzük, és 12-14 percig főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és étolajjal lefényezzük.

Rendeld meg!