Hozzávalók 4 személyre:
- 20 dkg 8 tojásos cérnametélt
- 40 dkg málna
- 20 dkg porcukor
- 4 dkg vaj
- 0,5 l tejszín
- 1 csomag rétestészta
- 1 csomag vaníliáscukor
- 1 db citrom
- só, étolaj
A csomag réteslapot négy részre osztjuk el, téglalap alakúra hajtjuk össze, kevés felhevített étolajban mindkét oldalát ropogósra sütjük, lecsorgatjuk és hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük, porcukorral és reszelt citromhéjjal ízesítjük, majd hozzákeverjük a külön kifőzött és lehűtött cérnametéltet, valamint a málnát.
A lapokat rétegezve megtöltjük a Família cérnametéltes tejszínes-málnás töltelékkel. Négy óra hosszáig mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Forró vízbe mártott késsel felszeleteljük, majd málnaszemekkel díszítve tejszínhab rózsával tálaljuk.