Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Mascarponés eper LIGHT Tagliatelle tésztával és mentával

  • Magyar konyha
  • Desszert

Hozzávalók 4 személyre:

  • 10 dkg Szélesmetélt 50%-kal szénhidrát csökkentett LIGHT Tagliatelle
  • 30 dkg földieper
  • 20 dkg mascarpone
  • 5 dkg porcukor
  • 2 dl habtejszín
  • 5 dkg vaj
  • friss menta
  • 8 dkg Parmezán sajt
  • 2 dl tejszín
  • ehető virág

Elkészítés

  1. A vajat felmelegítjük, majd belehelyezzük a LIGHT Tagliaelle tésztát, átpirítjuk és lobogó forró vízzel felengedjük. Főzési idő 8-10 perc. Amikor a tészta megfőtt leszűrjük, leöblítjük.
  2. A habtejszínt porcukorral kemény habbá verjük és összekeverjük a mascarponéval.
  3. A földiepret megmossuk, kicsumázzuk és apróra összedaraboljuk (díszítéshez egy pár darab maradjon meg egészbe).
  4. Tálaláskor a pohár aljára helyezzük a krémet majd az epret utána a tésztát majd ismét krém, eper, tészta.
  5. A tetejére krémet teszünk és eperrel, friss mentával, virággal díszítjük

Rendeld meg!