Mézes joghurtos pulykamell szárított paradicsomos raguval, szarvacska körettel

  • Olasz konyha
  • Húsételek

Hozzávalók 4 személyre:

  • 400 g 4 tojásos Classica szarvacska
  • 80 dkg pulykamell filé
  • 20 dkg szárított paradicsom
  • 10 dkg cukkini
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 5 dkg fokhagyma
  • 5 dkg teavaj
  • 2 dl joghurt
  • 1 dl méz
  • 1 csokor bazsalikom
  • só, őrölt fehér bors, étolaj

Elkészítés

  1. A zúzott fokhagymát, a joghurtot és a mézet összekeverjük és a felszeletelt pulykamell filét belehelyezzük és két óra hosszat pácoljuk, majd étolajban megsütjük.
  2. A vöröshagymát kockára daraboljuk, majd felhevített vajban fonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott csiperkegombát, a karikázott cukkinit, fűszerezzük és megszórjuk tépett bazsalikommal, valamint a szárított paradicsommal.
  3. A külön kifőtt szarvacskára helyezzük a ragut és a megsütött pulykamellet.

Rendeld meg!

500 g
889 Ft
 
db

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!