Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Szarvas gerincfilé erdei gombamártással kakukkfüves pirított orsótésztával

  • Magyar konyha
  • Húsételek

Hozzávalók 4 személyre:

  • 400 g Família orsótészta
  • 80 dkg szarvasgerinc
  • 10 dkg vargánya gomba
  • 10 dkg rókagomba
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg kápia paprika
  • 5 dkg teavaj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 csokor kakukkfű
  • 1 dl Egri bikavér
  • só, őrölt fehér bors, étolaj

Elkészítés

  1. A szarvasgerinc filét a füstölt szalonnacsíkokkal megspékeljük, ízesítjük és roséra megsütjük
  2. A felolvasztott vajban finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztunk, belehelyezzük a rókagombát és a vargányagombát, fűszerezzük, vörösborral felöntjük és kiforraljuk.
  3. Az étolajban a Vitale orsótésztát megpirítjuk, ízesítjük és megszórjuk finomra vágott kakukkfűvel és csíkokra vágott kápia paprikával, majd lobogó forró vízzel felengedjük, készre pároljuk.
  4. Tálaláskor a pirított orsótészta mellé helyezzük a gombamártást és a felszeletelt szarvasfilét.

Rendeld meg!

400 g
759 Ft
 
db