Szentandrási harcsapaprikás teljes kiőrlésű pennével

  • Magyar konyha
  • Halas

Hozzávalók 4 személyre:

  • 400 g Família teljes kiőrlésű penne
  • 80 dkg harcsafilé
  • 20 dkg TV paprika
  • 20 dkg tehéntúró
  • 10 dkg paradicsom
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg fokhagyma
  • 5 dkg finomliszt
  • 2 dl tejföl
  • só, őrölt fehér bors, fűszerpaprika, étolaj

Elkészítés

  1. Étolajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, majd belehelyezzük az apró kockára darabolt TV paprikát és a hámozott kockázott paradicsomot. Fűszerpaprikával megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, kiforraljuk és beletesszük az ízesített harcsaszeleteket.
  2. Amikor a hal megpuhult tejfölös habarással besűrítjük.
  3. A füstölt szalonnát apró kockára daraboljuk és kiolvasztjuk, majd a külön kifőtt Vitale teljes kiőrlésű penne tésztával a zsírját és a tehéntúrót összekeverjük. Serpenyőben mindezeket összesütjük.
  4. Tálaláskor a tészta mellé külön kínáljuk a harcsapaprikást és tepertővel valamint tejföllel díszítjük.

Rendeld meg!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!