Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Tésztasaláta LIGHT Fusilli tésztával, mozzarella sajttal, sonkával és zöldségekkel

  • Olasz konyha
  • Saláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 150 g Família 50%-kal szénhidrát csökkentett LIGHT Fusilli
  • 1 tasak Szarvasi Mozzarella Mini Light 100 g (30 %-kal csökkentett zsírtartalommal)
  • 4 db kisebb újburgonya (200 g)
  • 100 g sovány főtt sonka
  • 100 g koktélparadicsom
  • 100 g fagyasztott zöldbab
  • 1 zellerszár (50 g)
  • 2 db tojás
  • 2 ek. olívaolaj (24 g)
  • 5-6 db bazsalikom levél
  • só, bors

Elkészítés

  1. A tésztát főzzük meg bő, enyhén sós forró vízben 10-11 perc alatt. Majd szűrjük le és hűtsük le.
  2. Közben a zöldbabot engedjük fel, majd főzzük meg pár perc alatt enyhén sós vízben. A krumplit szintén főzzük meg, majd hűtsük le és daraboljuk fel. Főzzük meg a tojást is 7-8 percesre. A zellert szeleteljük fel, a paradicsomot vágjuk negyedekbe-félbe. A sonkát kockázzuk fel, a tojást vágjuk negyedekbe. A mini mozzarella golyókat vágjuk félbe.
  3. Keverjük össze óvatosan az összetevőket 2 ek olívaolajjal, és pár db friss bazsalikom levéllel. Enyhén sózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.