Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!

Vaslapon sült sajtos-diós szélesmetélt

  • Magyar konyha
  • Zöldséges

Hozzávalók 4 személyre:

  • 400 g 4 tojásos Classica szélesmetélt
  • 20 dkg grillsajt
  • 20 dkg piros alma
  • 10 dkg szeletelt bacon szalonna
  • 10 dkg fehérszőlő
  • 10 dkg dió
  • 10 dkg vaj
  • 5 dkg méz
  • só, friss kakukkfű

Elkészítés

  1. Lobogó sós vízben kifőzzük a szélesmetéltet.
  2. Felhevített vajban megpirítjuk a kockára darabolt piros almát, szőlőszemeket és a diót, majd fűszerezzük és mézzel fényezzük, végül az egészet hozzáadjuk a kifőtt tésztához.
  3. A grillsajtot szeleteljük, bacon szalonnába betekerjük és vaslapon megsütjük, és a tésztás raguval tálaljuk.

Rendeld meg!