Elkészítés
Tegyünk fel bő, sós vizet a tésztának forrni. A mascarponét keverjük össze a finomra vágott zöldfűszerekkel és a lereszelt fokhagymával. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
A csirkemell filékbe vágjunk zsebeket és töltsük meg őket a zöldfűszeres mascarponéval. Sózzuk, borsozzuk , majd tekerjük be őket 2-2 hajszálvékony sonkaszeletbe.
Pirítsuk le minden oldalukat forró olívaolajban, majd lefedve a serpenyőt, további 4-5 perc alatt süssük készre. Majd hagyjuk pihenni a húst.
Mindeközben főzzük meg a tésztát 4-6 perc alatt, majd szűrjük le. Vágjuk félbe, negyedekbe a koktélparadicsomot és a mini mozzarella sajtot. A kiolvasztott zöldborsót forrázzuk le. Majd keverjük össze mindezeket a tésztával és 2 ek olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk a tésztát és megszórhatjuk egy kevés finomra vágott zöldfűszerrel is.
A csirkemelleket vágjuk szeletekre és tálaljuk a tésztasalátával.